+31(0)20-2607070 info@treviataxi.nl

Bataviastad Tour

 Trevia Taxi

Bataviastad Tour

Batavia Stad Fashion Outlet is een populair winkelcentrum gelegen in Lelystad, Nederland. Het biedt een breed scala aan winkels en boetieks met een verscheidenheid aan merkkleding, schoenen en accessoires tegen gereduceerde prijzen.

Het centrum biedt meer dan 100 verschillende winkels, variërend van high-end designermerken tot bekende merken in het middensegment. Hier kun je winkelen voor merken zoals Tommy Hilfiger, Calvin Klein, GUESS, Levi’s, Nike, Adidas, Michael Kors, Prada en nog veel meer.

Naast winkelen, biedt Batavia Stad ook verschillende restaurants en cafés, zodat je tussen het winkelen door even kunt ontspannen en genieten van een hapje en een drankje.

Bovendien zijn er ook regelmatig evenementen en speciale aanbiedingen, zoals seizoensgebonden uitverkoop, extra kortingen en winacties.

Voor kinderen is er ook een speciale Kids Club, waar ze kunnen genieten van verschillende activiteiten, zoals knutselen en spelletjes spelen. En als je even genoeg hebt van winkelen, kun je ook een bezoek brengen aan de nabijgelegen Bataviawerf, waar je kunt leren over de Nederlandse scheepvaartgeschiedenis en de reconstructie van de Batavia, een Nederlands VOC-schip uit de 17e eeuw.

 

Auto Busje Limousine
€325 €350 €395