+31(0)20-2607070 info@treviataxi.nl

Efteling Tour

 Trevia Taxi

Efteling Tour

De Efteling is een van de grootste en meest populaire attractieparken in Europa, gelegen in Kaatsheuvel, Nederland. Het park heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1952 en biedt een unieke mix van attracties, shows en natuurlijke omgeving.

Een van de meest populaire attracties in de Efteling is de achtbaan Baron 1898. Deze achtbaan biedt een spannende rit met een vrije val van 37,5 meter, en een topsnelheid van 90 km/u. Een andere populaire achtbaan is Joris en de Draak, waarbij je het opneemt tegen een andere trein in een race naar de finish.

Voor bezoekers die op zoek zijn naar iets rustigers, biedt de Efteling een prachtige omgeving met vele sprookjesachtige attracties. Zo is er bijvoorbeeld het Sprookjesbos, waar je langs vele bekende sprookjesfiguren wandelt. Een andere populaire attractie is Droomvlucht, waarbij je in een hangende gondel door een magische wereld zweeft.

De Efteling heeft ook verschillende shows die dagelijks worden opgevoerd. Zo is er bijvoorbeeld Raveleijn, een spectaculaire paardenshow met vuurwerk en special effects. Ook is er de Aquanura-show, een fonteinenshow die ’s avonds wordt opgevoerd en waarbij de fonteinen op het ritme van muziek dansen.

Eten en drinken is ook een belangrijk onderdeel van een dag in de Efteling. Het park heeft talloze restaurants en snackbars waar je kunt genieten van typische Nederlandse lekkernijen zoals poffertjes en kroketten.

Tot slot heeft de Efteling ook verschillende accommodatiemogelijkheden, zoals het Efteling Hotel en het vakantiepark Bosrijk. Dit maakt het mogelijk om een meerdaags verblijf in de Efteling te plannen en te genieten van alle attracties en shows op een ontspannen tempo.

Kortom, de Efteling biedt een unieke mix van spanning, sprookjes en entertainment voor alle leeftijden. Het park heeft voor ieder wat wils en is een absolute must-visit voor iedereen die op zoek is naar een leuke dag uit in Nederland.

Auto Busje Limousine
€425 €475 €550