+31(0)20-2607070 info@treviataxi.nl

België: Brugge Tour

 Trevia Taxi

België: Brugge Tour

Brugge is een prachtige stad gelegen in het noordwesten van België en is bekend om zijn middeleeuwse architectuur, grachten en heerlijke chocolade. De stad is perfect voor een weekendje weg en biedt talloze activiteiten en bezienswaardigheden voor bezoekers.

Een van de meest iconische bezienswaardigheden van Brugge is de Grote Markt, gelegen in het hart van de stad. Omringd door prachtige historische gebouwen, restaurants en cafés, is dit plein de perfecte plek om de sfeer van Brugge op te snuiven en te genieten van de levendige sfeer.

Een andere populaire activiteit in Brugge is het maken van een boottocht op de grachten. Dit biedt een uniek uitzicht op de stad vanaf het water en is een ontspannen manier om de stad te verkennen. Tijdens de boottocht kun je ook meer leren over de geschiedenis en architectuur van Brugge.

Een van de meest herkenbare bezienswaardigheden van Brugge is het Belfort, een middeleeuws belfort dat uitkijkt over de stad. Het beklimmen van de toren is een uitdaging, maar het uitzicht op de stad vanaf de top is absoluut adembenemend en de moeite waard.

Een andere must-see attractie in Brugge is de Onze-Lieve-Vrouwekerk, een prachtige kerk met een indrukwekkend interieur en het beroemde beeldhouwwerk “Madonna met Kind” van Michelangelo.

Brugge staat ook bekend om zijn heerlijke chocolade en er zijn talloze chocolatiers in de stad waar je kunt proeven en kopen. Een van de meest populaire chocoladewinkels in Brugge is The Chocolate Line, waar je unieke en heerlijke chocolade kunt vinden.

Een andere populaire activiteit in Brugge is het bezoeken van het Groeningemuseum, dat een uitgebreide collectie van Belgische en Vlaamse kunst bevat, waaronder werken van Jan van Eyck en Hans Memling.

Auto Busje Limousine
€575 €625 €800