+31(0)20-2607070 info@treviataxi.nl

Designer Outlet Roermond Tour

 Trevia Taxi

Designer Outlet Roermond Tour

Designer Outlet Roermond is een populair winkelcentrum gelegen in Roermond, Nederland. Het is een van de grootste outletcentra van Europa en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers.

De Designer Outlet Roermond Tour is een tour die je kunt boeken om het winkelcentrum te verkennen. Tijdens de tour loop je samen met een gids door het centrum en krijg je informatie over de geschiedenis en achtergrond van de verschillende merken en winkels.

Het centrum biedt meer dan 200 verschillende winkels, variërend van high-end designermerken tot bekende merken in het middensegment. Hier kun je winkelen voor merken zoals Prada, Gucci, Ralph Lauren, Armani, Michael Kors, Nike, Adidas, Levi’s en nog veel meer.

Naast winkelen, biedt Designer Outlet Roermond ook verschillende restaurants en cafés, zodat je tussen het winkelen door even kunt ontspannen en genieten van een hapje en een drankje.

Bovendien zijn er ook regelmatig evenementen en speciale aanbiedingen, zoals seizoensgebonden uitverkoop, extra kortingen en winacties.

Voor kinderen is er ook een speciale Kids Club, waar ze kunnen genieten van verschillende activiteiten, zoals knutselen en spelletjes spelen.

Als je even genoeg hebt van het winkelen, kun je ook een bezoek brengen aan de nabijgelegen historische binnenstad van Roermond met zijn mooie kerken, musea en andere bezienswaardigheden. De Designer Outlet Roermond Tour biedt ook de mogelijkheid om een ​​rondleiding te krijgen door de stad en de belangrijkste bezienswaardigheden te ontdekken.

 

Auto Busje Limousine
€575 €650 €700